Groepen

Speelclub
Speelclub

De Speelclub is er voor de jongste onder ons. Alle kindjes van het eerste tot en met het derde leerjaar leven zich uit in deze groep. De Speelclub meisjes spelen betoverende prinsessenspelen, knutselen supermooie knutselwerkjes en geven zich voluit in stoere pleinspelen... De Speelclub jongens gaan op schattenjacht, maken katapulten, houden een echte legerdag… Kortom, zelfs de allerkleinste amuseren zich te pletter op de Chiro!
Leeftijden: Eerste, tweede en derde leerjaar

Rakwi's
Rakwi's

Iedereen die in het vierde tot en met het zesde leerjaar zit, hoort bij de Rakwi’s, Rakkers voor de jongens en Kwiks voor de meisjes. De jongens en meisjes in deze groepen zijn al wat ouder en spelen dus ook andere spelletjes. Zo zullen de Kwiks al eens op ruiltocht gaan en testen ze hun hersenen in een moeilijke quiz. De Rakkers daarentegen spelen echte, stoere spelletjes: bosspelen, massaspelen… ze doen het allemaal! Ook voor hen valt er dus genoeg te beleven op de Chiro!
Leeftijden: Vierde, vijfde en zesde leerjaar

Tito's
Tito's

Tippers en Toppers op de Chiro zijn alle jongens en meisjes die in het eerste en het tweede middelbaar zitten. Tippers zijn stoere en leuke meiden die hun mening al eens durven geven in een toffe blackbox of zich te pletter amuseren in een groot stadsspel. De Toppers zijn “echte” kerels die voor niets of niemand uit de weg gaan: kampen bouwen, rechtoprecht spelen… kortom, ze doen het allemaal even graag!
Leeftijden: Eerste en tweede middelbaar

Keti's
Keti's

De Keti’s bestaan uit de Kerels en de Tiptiens, allemaal jongens en meisjes uit het derde en het vierde middelbaar. De Kerels sjorren er vaak op los en de Tiptiens genieten vaak volledig tijdens een verwennamiddag. Maar ook zij laten zich nog vaak volledig gaan in een heus bosspel of een groot massaspel. Voor elk wat wils dus!
Leeftijden: Derde en vierde middelbaar

Aspi's
Aspi's

Voor de oudste onder ons (iedereen in het vijfde en zesde middelbaar) heeft men natuurlijk ook een leuke groep: de Aspi’s. Dit is verschillend zoals bij alle andere groepen een gemengde groep. Jongens en meisjes nemen het dus vaak tegen elkaar op om zijn of haar geslacht te verdedigen, maar deze jongens en meisjes kunnen ook altijd bij elkaar terecht in een rustig praatmoment.
Leeftijden: Vijfde en zesde middelbaar